Céges

TARTALOMSZOLGÁLTATÁS

A nemzetközi divatporondon és üzleti életben mozogva látom, hogy egyre több nívós blog keletkezik, melyek valóban érdekességeket, jó tanácsokat fogalmaznak meg igényes képanyaggal. Természetesen a divatlapok online-fellépése is egyre profibb és szerteágazóbb, és a divatcégek – a szövetbolttól a ruhamárkáig – is kénytelenek a semleges információn túl érdekes tartalmakat megosztani.

A prospektusszerű „termékeink” lista, unalmas „rólunk” és sablonos „üdvözöljük honlapunkon” már rég nem elég. A látogató olvasni, tájékozódni is akar, vágyik ingyen tartalmakra is, és a cégről alkotott véleményét egyre inkább meghatározza, a vizuális élményen túl mit „kap” még. A blogger önszántából készít tartalmat, mert buzog benne a lelkesedés.

És a divatcég? A lelkesedés mögé kell egy állandó ember, aki értékes tartalmakkal tölti meg a lapot. Ki végzi a karbantartást? Hogy van IT-szakértő, aki szavatolja a működést (főleg egy webshopnál a legfőbb dolog), az jó. De gyakran a tartalomkészítés a marketingosztályon köt ki. A megváltozott telefonszámokat, címet (jó esetben) cserélik, de ki az, aki írni is tud ott? Érdekfeszítően. Heti szinten. A cégre szabva, akár finoman reklámot is elbújtatva? (Már amennyiben nem ügynökségre akarja bízni, mert úgyis felveti a pénz!)

A szépérzék veleszületett, a stylistszakma erre épít, de hiába az íráskészség is veleszületett – mindkettő szakma is. Hogy a stylist írni is tud, no ez nem általános, ahogy jogászból sem egyértelműen válik szakíró!

Ebben segítek. Mintegy nyolc éve Németországban jól bevált recept szerint készítek többféle témában cikkeket online felületekre, ugyanakkor még a rendszerváltás előtt kezdtem publicistaként dolgozni. Az összes ismert kiadóvállalatnak írtam cikkeket, melyek a mindennapok pszichológiájától a szépség, divat, trend és kultúra témákon keresztül a marketing és gazdasági témákig terjedtek. Ha megalakult egy lap – büszkén mondom ezt – nyomban megkerestek, mert tudták, hogy érthető és szórakoztató módon írok anélkül, hogy a szakmaiság csorbát szenvedne. Támaszkodjon Ön is tapasztalatomra és nézzük meg, mit érdemes kitalálnunk. Aki már ismer, tudja, hogy lelkiismeretesen, sokat ötletelve, segítve, csak személyre szabott, minőségi dolgokkal foglalkozom. Akár egyedi és eseti, akár hosszabb távú együttműködés is szóba jöhet, a cégméret nem számít.

Mit rendelhet tőlem? Példák:

 • Illusztráció (fotó, grafika, kézi rajz)
 • Tudósítás (saját rendezvény, szakkiállítás)
 • Külföldi anyacég tartalmainak fordítása, eszmeileg magyarrá tétele
 • Szakcikk bármely divattémában, rendelhető hosszban
 • Lektorálás, végső formába öntés
 • Könyveim részleteinek közlési joga, folytatásban vagy kivonatolva
 • Céges online felületek koordinálása
 • Oktató- és sajtóanyagok, szakanyagok és oktatóanyagok összeállítása, többnyelvű sajtóanyagok

LICENSZ - MULTISTYLE STYLIST SYSTEM

A MULTISTYLE STYLIST SYSTEM NÉMETORSZÁGBAN BEVEZETETT, SZABADALOMMAL VÉDETT LICENSZ, MELYNEK RÉSZE A KONKRÉT SZAKMÁRA SZABOTT STÍLUSKÉPZÉSEN TÚL A TANÁCSADÁS, KOMMUNIKÁCIÓ, MARKETING IS.
A RUGALMAS RENDSZER EGYMÁSRA ÉPÜLŐ, TUDÁSALAPÚ, KÉSZSÉGFEJLESZTŐ ÉS SIKERORIENTÁLT EGYSÉGEKBŐL ÁLL – A KÉPZÉSSTRUKTÚRA MIND METÓDUSBAN, MIND ÖSSZETÉTELBEN HALADÓ ÉS EGYEDI A NEMZETKÖZI PIACON.
AZ ÖSSZES KÉPZÉS NYELVE MAGYAR.

A szakmai licensznek 3 formája van:

 • fodrászok számára „Hairstylist” licensz
 • sminkesek/kozmetikusok számára „Beautystylist” licensz
 • stílustanácsadók számára „Personal Stylist” licensz

A licensz megszerzése nem csak feljogosítja, hanem fel is készíti az azonnali startolásra.

Amikor Ön bármelyik általános stílustematikájú képzésünkre jelentkezik, nem keletkezik joga ahhoz, hogy a tanultakat harmadik fél részére oktassa vagy a tananyagot továbbadja, az ezzel ellentétes gyakorlat ellen jogilag fellépünk.

Mint licensztulajdonos nem csak a képzés struktúrája és tartalma olyan, hogy az adott rövid időn belül a szakmai tananyagot kitanulja vagy beépítse eddigi szakmai gyakorlatába, hanem exkluzív jogokat is kap.

Ezek (röviden összefoglalva): az összes háttéranyag és teljes tananyag szabad felhasználása, adott szakmában és/vagy területen exkluzivitás, kedvezményes vásárlás és viszonteladói lehetőség, kedvezményes árú továbbképzés és szakmai coaching.

A LICENSZHEZ KAPCSOLÓDÓ OKTATÁST ÉS A LICENSZ JOGI TARTALMÁT MINDENKOR A LICENSZTULAJDONOS IGÉNYEIRE SZABJUK. ÉRDEKLŐDJÖN SZŰR KRISZTINÁNÁL!

Ár: 1.000.000.- Ft-tól.


DIVATMARKETING

Immáron – kimondani is fura - 30 éve foglalkozom marketing tevékenységgel, melynek két nagy tevékenységi köre a cégek külföldi terjeszkedésével kapcsolatos ügyintézés segítése (piacelemzés, alapítás, szerződéskötések alvállalkozókkal és szolgáltatókkal), másik pedig a működéshez szükséges mindennemű aktivitás „kulcsrakész” megalkotása. Ide tartoznak az arculat, brossúrák vagy éppen standok és irodabelső tervezése, szakcikkek írása és tartalommenedzsment, kampányok és rendezvények, sajtótájékoztatók és ülések megszervezése. Immáron 15 éve szinte kizárólagosan a divat- és szépségápolás ágazatot képviselő cégek számára dolgozom. Megrendelőim között a kis hazai családi vállalkozásoktól a nagy multinacionális láncokig sok fajta Ügyfél megfordult. Van, akivel mostanra 20 éves „barátság” köt össze, de vannak olyanok is, akik esetileg rendeltek vagy visszatérően kisebb segítséget projektekhez vesznek igénybe. Ha kis csokorba kötném ezeket a cégeket és márkákat, egy ilyen lista lenne: Estée Lauder, Maybelline, Liska, Betty Barclay, Escada, Delmod, Dior, Cymbeline, Pronovias, Daalarna, Golden Rose, Max Mara, Skála, Bijou Brigitte, Schöffel, Zituccia, Emporium, Mura, Marks and Spencer, Triumph, Felina, Anita, Basler, Rösch, Mey, Marlboro, Roy Robson, Benvenuto, Wilvorst és még sok olyan, aki nem jut eszembe és akik ezért, remélem, nem haragszanak meg.

Ezekben az években azt láttam, hogy a divatmarketing tevékenységben egyfajta együttgondolkodásra és a projektek felügyelésére sokkal inkább szükség van, mint hogy ügynökséget vagy alkalmazottat bíznának meg teljes marketing tevékenységgel.

Az eddigi kérések és kérdések alapján összeállítottam tehát Önöknek egy „étlapot”, mely amolyan kis gondolatébresztő – konkrét igény esetén vegye fel a kapcsolatot velem és 24 órán belül választ kap!

1. Tervezés

 • belső tér
  Iroda vagy butik tervezése kulcsrakészen vagy akár csak a színek és kisebb kiegészítők beleálmodása stílusnak megfelelően
 • merchandising
  Az áruk elhelyezése, hangulatkeltő dekoráció és szigetek kialakítása
 • egyenruha
  Az alkalmazottak ruházatának tervezése és kivitelezése
 • arculat
  Teljes cégarculat: pl. logo, névjegy, kiadványok, színterv, web, prezentációk stb.
 • termék
  Speciális termékek tervezése nemzetközi trendek alapján a táskáktól a butik ruhakollekcióig ill. professzionális segítség

2. Fotózás és filmezés

 • kollekció
  Katalógusfotózás, internetáruház vagy illusztrációs- ill. reklámcéllal
 • rendezvény
  Divatbemutatók és céges rendezvények professzionális megörökítése
 • oktatáshoz
  Tematikus oktatófilmek a cégalkalmazottak részére (stílustanácsadás, eladástechnika, anyagismeret stb.) vagy a termékek netes megjelenéséhez (működés, alkalmazás stb.)
 • kollekció
  Teljes kollekció bemutatása szimulált vásárlással a helyszínen, vagy eredeti környezetben mozifilmszerűen

3. Szakmai továbbképzés

 • tematikus divattémák
  Az adott szakmához hozzárendelt új képességek elsajátítása, pl. sminkes és fodrász részére stílus- és színismeretek, vagy nemzetközi terjeszkedéshez célirányos nyelvi továbbképzés.
 • eladástechnika
  Speciális, testre szabott kurzusok és coaching

4. Nemzetközi terjeszkedés

 • idegennyelvű kommunikáció
  Teljes idegennyelvű kommunikáció, pl. levelezés, telefonálás, tolmácsolás és fordítás elvégzése, akár a külföldi helyszínen is
 • piac felmérése
  Vásárlási szokások és a divatpiac elemzése, illetve konkrétan egyes cégek elemzése
 • cégképviselet
  Cégalapítás előtti felkészítés, jelenlét biztosítása, közvetítés és kontaktus biztosítása

Ajánlatot kérek