Kapcsolat

Szűr Krisztina tanácsadó (Krisztina Szür Beraterin)
Székhely: Németország, Tschaikowskistraße 13. 04105 Leipzig
E-mail: info[at]multistyle[dot]eu
 

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

KÉRJÜK, HOGY AMENNYIBEN KÉRDÉSE MERÜLNE FEL, A GYORS VÁLASZ ÉRDEKÉBEN OLVASSA EL AZ ALÁBBI, PONTOKBA FOGLALT, LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKRE ADOTT VÁLASZAINKAT! AMENNYIBEN ITT NEM TALÁLTA MEG AZT AZ INFORMÁCIÓT, AMIT KERESETT, JELEZZE AZT KÖZVETLEN E-MAIL CÍMÜNKRE ÍRT ELEKTRONIKUS LEVÉLBEN!

Mi a honlapon kapható e-bookok előnye?

Online termékeink állandóan bővülnek, a nyomtatott termékekhez képest gyorsabban és rugalmasabban tudunk reagálni mind olvasóink kérésére, mind a piaci trendekre. Amit kiválaszt, nyomban megveheti, nem kell a boltban vadászni a kiadványra vagy megrendelni. Mind emellett Szűr Krisztinától az utóbbi évtizedben több nyomtatott könyv is megjelent, azonban a mai gazdasági helyzetben utánnyomás vagy új könyv sajtó alá rendezése nem lehetséges. Így egyes témákhoz ma már csak online juthat hozzá. Az e-bookok előnye általánosságban, hogy bármekkora nagyításban olvashat, rákereshet szavakra, a képek minősége jobbnak hat mint papíron, és sem elhelyezni otthon, sem magával cipelni napközben nem jelent terhet.

Ki szavatolja a minőséget a webshopban?

A webshop összes e-bookját Szűr Krisztina írta és állította össze. Mind a könyvek, mind az oktatások és konzultációk a tőle már megszokott, magas minőséget képviselik. A webshopban minden könyvnél és oktatásnál a szolgáltatás pontos leírása szerepel, melyet megrendeléskor még egyszer tételesen visszaigazolunk. Egyes, kötött idejű és tematikájú oktatásokhoz vagy konzultációkhoz egyedi szerződés készül. A Szolgáltató a tanácsadást vagy oktatást a legjobb tudása szerint, a lehető legnagyobb szakmai körültekintéssel, egyedi módon, saját koncepció szerint végzi el. Megrendelő tudomásul veszi és elfogadja, hogy Szolgáltató koncepciója szerinti szolgáltatást, melyet megrendelt, közvetve vagy közvetlenül igénybe vett, vagy melyen személyesen részt vett, mint teljesítést elfogadja.

Hogyan rendelhetek?

E-mailben is küldi meg megrendelését. Megadjuk a rendeléshez és fizetéshez szükséges adatok körét, majd Ön visszaigazoló mailben kapja meg mindazt az információt, melynek segítségével hozzájut a megvásárolt termékhez vagy szolgáltatáshoz. Ugyanakkor amennyiben Ön igénybe veszi a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások valamelyikét, azonban nem a weboldalon keresztül rendeli meg azokat, elismeri, hogy a weboldalon elérhető hatályos ÁSZF rendelkezéseinek tartalmával tisztában van, és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Hírlevélre muszáj regisztrálnom?

A honlapon a vásárlásnak nem előfeltétele a regisztráció. A közvetlen kapcsolattartás végett Ön mindig közvetlenül Szűr Krisztinától rendel, számla ellenében neki fizet és módja van egyedi feltételek rögzítésére is. A megrendelésről visszaigazoló e-mailt kap, majd fizetés után – megbeszélt módon - küldjük a könyvet és adjuk meg a linket, melynek segítségével a könyvet meg tudja nyitni. Az e-bookokat pdf-formátumban kapja meg. A színlegyezőket a Posta kézbesíti Önnek.

Mire kell a stylistebook.hu-nak a mailcímem?

A mailcím a megrendelés során a megrendelések, és így a honlap jogdíjas termékei felhasználásának nyilvántartását szolgálja. Amennyiben hírlevélre iratkozik fel, a megadott e-mailcímre információt küldünk, amikor új termék kerül fel a honlapra. Ezen felül állandó vásárlóink akciós árakon vásárolhatnak, melyekhez a kuponokat szintén e-mailben küldjük ki. Az adatkezelési útmutatóban olvashat utána annak, mely alapelvek szerint játunk el. A lényeg: a mailcímek nálunk maradnak, azokat más célra mint amit megadunk, nem használjuk és nem adjuk tovább

Hogyan fizetek a webshopban?

A webshopban az e-bookok és színlegyezők árát átutalással egyenlítheti ki. Amennyiben ez a lehetőség az Ön számára nem felel meg, vegye fel a kapcsolatot Szűr Krisztinával!  

Hol tudom a személyes adatokat módosítani?

Felhasználó felelőssége, hogy az általa megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen ezen megadott adatok alapján kerül számlázára illetve szállításra, hozzáférhetővé tételre a termék, szolgáltatás.A hibásan rögzített adatok megváltoztatására e-mail útján van mód, írjon az info[at]multistyle[dot]eu mailcímre.

Mobil eszközökön is tudok ebookot olvasni?

Igen, de azt ajánljuk, hogy e-bookjainkat normál méretű képernyőjű eszközön, pl. PC-n, laptopon vagy tableten olvassa. Az összes e-book pdf formátumban van. Megnyitáshoz az ADOBE Acrobat Readert ajánljuk. Amennyiben nincs eszközére installálva a könyv megnyitásához szükséges szoftver, az alábbi oldalról ingyenesen letöltheti: www.adobe.com. Kindle és más e-olvasókra nem optimalizáltuk a könyveket.

Mekkora file egy ebook? Szükséges hozzá speciális eszköz? 

Elektronikus könyveink nagy mennyiségű illusztrációval rendelkeznek, ezért méretük elérheti a 100 megabájtot. Letöltésükhöz szélessávú internet-kapcsolat, valamint megfelelő szabad memória javasolt. Az összes e-book pdf formátumban van, ennek olvasásához speciális olvasószoftverre vagy olvasóeszközre nincsen szükség.

Honnan tudom, hogy mi az e-book vagy oktatás tartalma?

Az e-bookok leírása minden egyes könyv mellett meglátható, valamint ugyanott terjedelmet, tartalomjegyzéket és árat is talál. A „Képzés” fülben megtalálható összes oktatásnál és konzultációnál a tematika, az óraszám és ár is szerepel. Amennyiben részletesebb információkra vágyik, írjon nekünk e-mailt, szívesen válaszolunk a kérdéseire!

Mennyibe kerül a termékek kiküldése?

A színlegyezők kiküldésekor mindenkor az érvényes postai díjszabás érvényes. Kérjük ne felejtse, hogy a színlegyezők német egyedi termékek, így Németországból érkeznek Önhöz. Ez mind a postázás díját, mind idejét befolyásolja. Azonban megéri, erről biztosítjuk Önt – minősége önmagáért beszél.

Mennyi idő, mire megkapom a terméket?

Ön e-mail-ben a megrendelés elküldését követően legkésőbb 48 órán belül visszaigazolást kap a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megrendelés adatait és az utaláshoz szükséges információkat, ill. válaszokat, amennyiben kérdéseket is feltesz. (Előre is elnézést kérünk, ha honlapunkon az esetleges rövidebb szabadságokról nem tudunk tájékoztatást adni és emiatt a teljesítés csúszik.) A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla elektronikus számla formájában kerül kiállításra.  A színlegyezők és oktatások esetén az írásban rögzített egyedi paraméterek az irányadóak.

Kinek nem ajánlható e-book?

Az 50+ generáció a nyomtatott könyvekhez szokott hozzá, így a megszokás miatt is jobban szereti a papíralapú termékeket. Tény, az e-book soha nem tudja majd helyettesíteni a valódi olvasási élményt, amikor kezünkben fogjuk az adott könyvet, érezzük a súlyát és illatát. Hasonló negatívum, hogy egy hagyományos könyv más értéket hordoz, ajándékozáshoz kiváló, jól mutat a könyvespolcon, akár fel is lehet vágni vele a barátok előtt…míg egy e-book ezt az élményt soha nem fogja kiváltani. Még ma is előítélettel viseltetünk az e-bookok iránt, kevésbé értékesnek véljük ezeket, mintha nyomtatott formában vennénk meg ugyanazt a tartalmat. Aki járatlanabb a számítógépek használatában, annak nyűg átszokni a képernyős olvasásra, és ha a készülék akkumulátora lemerül vagy tönkremegy a gép, nem jutunk hozzá kedvenc könyvünkhöz. Mégis arra buzdítjuk, vásároljon nálunk, hagy’ oszlassuk el a félelmeit és fenntartásait! Tegye fel kérdéseit!

Mi van, ha vissza akarom adni, amit vettem?

A webshop üzemeltetője, Szűr Krisztina mint Szolgáltató, a német jog szerinti vállalkozó kiköti, a Vásárló pedig kifejezetten elfogadja, hogy digitális tartalmakra nem vonatkozik elállási jog (lásd § 356/5 BGB). Lásd még: A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti az elállási/felmondási jogát. (fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §-a) Jelen rendelkezés a megvásárolt e-bookokra vonatkozik, melyek letöltés után a Vásárló tulajdonába kerülnek, így azok visszaadására és ezáltal az elállás jog érvényesítésére nincsen mód. Fogyasztó a megrendelt dologi termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási és visszaküldési jog kizárólag sértetlen csomagolású – tokban, zárócímkézve – termékekre, mint pl. színlegyező vonatkozik. Ingó dolog (termék) hibája esetén Fogyasztó - választása szerint – a kellékszavatossági jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet. A szavatosságról bővebben az ÁSZF-ben olvashat.

Hogyan mondhatok le oktatást vagy konzultációt?

A személyes szolgáltatások - megkezdésük előtti 10 nap felett -, kizárólag egyedileg mérlegelve, Szolgáltatóval egyeztetett módon tehetőek át másik időpontra. A Szolgáltató személyes részvételét igénylő szolgáltatások – konzultációk, oktatások - megkezdése előtt 10 napon belül a személyes szolgáltatás a teljes előleg elvesztése fejében (bánatpénz) mondható le. A meg nem jelenés a megrendelt és Megrendelő részére visszaigazolt személyes szolgáltatáson egyenértékű a 10 napon belüli lemondással és a teljes előleg (bánatpénz) elvesztésével jár. A bizonyítottan a személyes szolgáltatás érdekében megvalósított beruházások, költségek – pl. utazási költség - és további felekkel történt szerződéskötésekből - pl. terembérlet - eredő károkért ebben az esetben a Megrendelő kártérítései kötelezettséggel tartozik, melyet Szolgáltató jogosult érvényesíteni.

Mire használhatom a megvett szakanyagokat?

Az átadott szakanyagok, e-bookok, oktatások és kapcsolódó jegyzetek, valamint azok minden audio- vagy vizuális része kizárólag magáncélra, saját okulására használható fel. A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1.§ (1) bekezdése értelmében a weboldal és annak minden terméke, mind a színlegyezők, mind az e-bookok tekintetében szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. A megjelent anyagokkal kapcsolatos minden jogot Szűr Krisztina fenntartja, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesíti. A vonatkozó szerzői jog megilleti Szűr Krisztinát a személyes konzultációk és oktatások során résztvevő által készített és az eseménnyel kapcsolatba hozható minden képi- és hangfelvételekre és ezek felhasználására, az adott jegyzetekre, így jogosulatlan felhasználásnak minősül azok terjesztése, nyilvánossá tétele, oktatási vagy kereskedelmi célra történő felhasználása. Az ettől eltérő, a tiltó rendelkezéseket részben vagy egészében feloldó engedélyeket – Résztvevő kifejezett kérésére - kizárólag Szűr Krisztina adhatja meg írásban, mellyel korlátozottan hozzájárul az írásos dokumentumok vagy képek felhasználásához.

Elküldhetem-e a barátaimnak az itt megvásárolt e-bookokat?

Könyveink komoly szakirodalomnak minősülnek, melyekben pont ugyanannyi munka van, mint egy print kiadványban, ezeket nem „beetetetésnek” vagy marketingeszköznek szánjuk. Minden egyes könyv nem csak hogy fáradságos munkával jött létre, hanem komoly know how-t is tartalmaz. Amikor Ön megveszi a könyveinket, komoly önművelő irodalomhoz jut hozzá, melyet éveken keresztül használ és mindig újra visszatér hozzá. A könyveink védett pdf formátumban vannak, melyeket személyre szabott jelszóval is védünk, és név szerint nyilvántartunk. Emellett a megjelent e-bookokkal kapcsolatos minden jogot Szűr Krisztina fenntartja, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesíti, lásd ÁSZF. Így nem ajánljuk, hogy a biztonsági korlátozást kijátszva továbbadja könyveinket. Amennyiben a felhasználás kapcsán kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Készíthetek fotókat vagy hangfelvételt az oktatáson?

A vetített tartalmak vagy elhangzott előadások rögzítése résztvevő által tilos. Az egyes oktatások tartalma, felépítése, egyes szakmai kifejezések szabadalmi oltalom alá lettek helyezve, így azok felhasználása, nyilvánossá tétele, oktatási vagy kereskedelmi célra történő felhasználása tilos. A résztvevő tudomásul veszi, hogy a vonatkozó szerzői jog általa történő megsértéséből, de harmadik Felek által okozott kárért is felelős. A résztvevők részére átadott írásos dokumentumok egészben vagy részletük kizárólag magáncélra, saját okulására használhatók fel. Az ettől eltérő, a tiltó rendelkezéseket részben vagy egészében feloldó engedélyeket – Résztvevő kifejezett kérésére - kizárólag Szolgáltató adhatja meg írásban, mellyel korlátozottan hozzájárul az írásos dokumentumok vagy képek felhasználásához.

Minden e-book témában van oktatás, amire jöhetnék?

Az oktatások és e-book témák kialakításakor törekedtünk arra, hogy ezek megfeleljenek egymásnak tematikában. Az e-bookok listája és oktatási tartalmak folyamatosan bővül. Ötlete, kérése van? Szívesen vesszük a további ötleteket mind e-booktémák, mind oktatások tekintetében. Írjon nekünk! A webshop termékein túlmenően, egyedi kérés alapján, előzetes megbeszélés és árkalkuláció alapján fogadunk el megrendelést egyéb ingó és online termékekre, illetve egyedi konzultációkra és oktatásokra. Vállalkozások számára megtartott oktatások vagy eseményeken való részvételi igény esetén lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ajánlatot!

Személyes tanácsadást is kérhetek?

Természetesen kérhet személyes vagy távtanácsadást is. Számos módon és témában nyújtunk tanácsadást, akár személyes, akár kiscsoportos formában, az élet minden területéről, az ontológiai coaching és image-tanácsadás keretein belül. Számos lehetőség közül választhat a „Képzések” fülből, amennyiben azonban nem találta meg azt a típust, mely érdekelné, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi tartalmú és formájú konzultációt ajánlhassunk fel Önnek.

Ha több terméket veszek, kapok kedvezményt?

A weboldalon több olyan termék is szerepel, melyekhez csomagáron juthat hozzá. Ezek köre folyamatosan változik, ezért kérjük, folyamatosan kövesse nyomon ajánlatainkat! Amennyiben magánvevőként a csomagos kedvezményeken túlmenő volumenű vásárlást tervez vagy viszonteladó ill. üzletszerző, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi megállapodást köthessünk!

Milyen ajándékutalványok vannak?

Az ajándékutalványok egyedileg meghatározott, egyeztetett, konkrét szolgáltatásra vagy eseményre vásárolhatóak meg. Az ajándékutalványon összeg nem szerepel. A megvásárolt ajándékutalványok 1 évig érvényesek, mely egyben a szolgáltatás beváltására foglalt időpont a vásárlástól számítva. A szolgáltatást igénybe vevő személy köteles az ajándékutalvány megvásárlásához képest 1 hónapon belül felvenni a kapcsolatot a Szolgáltatóval időpont-egyeztetés céljából. 3 hónapon túl bejelentett felhasználási igény nem érvényesíthető, az ajándékutalvány hatályát veszti. Egyedi utalvány kiállítására van mód.