E-book

SZŰR KRISZTINA E-BOOKOK – a stílusos szakkönyvtár

KEDVES LÁTOGATÓ, MINT LÁTJA, IGEN NAGY TÉMAVÁLASZTÉKKAL AJÁNLUNK EBOOKOKAT, UGYANAKKOR MINDEGYIK MŰ ELSŐSORBAN A SZÉPSÉG, STÍLUS, DESIGN KÖRÉ ÉPÜL.

Természetes hát, hogy szemben – sajnos - sok nyomtatva kapható könyvvel, a szövegi és képi részek tökéletes harmóniában vannak. Főleg a stylist témáknál van sok olyan rész a műveimben, ahol a fejezet szinte csak képekből áll, hiszen minden egyes kijelentést, ötletet, összehasonlítást esztétikailag is be- ill. meg szeretném mutatni az Olvasónak. Van olyan könyv, mely komplett workshopot pótol, van olyan is, mely az oktató célnak megfelelve interaktív gyakorlatokat is tartalmaz. Az alapkoncepcióm t.i. az, hogy ne csak szórakoztasson, hanem okítson, műveljen, tágítsa a divattudatot egy-egy ebook.

Stylistebook.hu ebbok lista letölthető pdf-ben

  • Alábbi e-bookokat az info[at]multistyle[dot]eu e-mailcímen keresztül közvetlenül rendelheti meg ill. feliratkozhat e-mailértesítésünkre, hogy akciónkról és megjelenésekről azonnali információt kapjon. Ugyanitt felteheti kérdéseit is.
  • A könyvek pdf-formátumban vannak és jelszavas védelemmel vannak ellátva. Lásd ÁSZF!
  • Könyveink árait a know-how és nem az oldalszám alapján képeztük, a tartalomjegyzéket és mintaoldalt szívesen megküldünk.
  • A forint-euró árfolyam változásai miatt az árakat euróban adjuk meg, azonban a forintban fizetés (utalás) lehetséges!

Miután évek óta stylistkodtam és tanácsadtam divatcégeknek, szükségét éreztem, hogy megírjak egy átfogó olyan könyvet is, mely a stylistoknak hasznos információkat nyújt, ugyanakkor az érdeklődő olvasónak is kimeríthetetlen forrásul szolgálhat. 

78 €

Nem véletlen a tegező formára való váltás, hiszen ez a könyv unikum, egyedülálló oktatóanyag, melynek segítségével mint hallgatóm elmerülhetsz a színek világában. Kezdünk a szakmai alapokkal átevezünk az évszakteória vizeire.

78 €

Sokan valószínűleg legutoljára akkor nézegettünk vagy rajzolgattunk színkockákat, amikor az iskolai rajzórán a tanár ilyesmikkel kínzott. Egy hölgy ma legfeljebb akkor kencél színt ha sminkel, és a pigmenteket a ruhái színein szemléli meg.

48 €

Színtanácsadó munkám és stylistkodás közben általában az ízlésemre támaszkodom, mégis tudatában vagyok a színelmélet alapelveivel, az egyes kiegészítőszínek és kontrasztok működésével. Az ízlés nem, de a színharmóniák alkalmazása megtanulható, csak rendszert kell kreálnunk. 

58 €

Akár multinacionális vállalatoknál dolgozik, akár kisebb hazai cégeknél, sehol nem mindegy, mit visel az irodában. Öltözéke alapján is megítélik a dolgozó teljesítményét. Az előírásokhoz nem nehéz alkalmazkodnunk, amennyiben ismerjük a nemzetközi dress-code-szabályokat.

58 €

Biztos Ön is járt már úgy, hogy hallott egy szakkifejezést, és nem értette, miről van szó. A divatipar szívesen használ ma francia vagy angol szakszavakat a magyar helyett, így fontosnak tartottam csokorba kötni ezeket.

48 €

Stílustanácsadó könyveim és TV-interjúim nyomán mindig újra megkeresnek a fodrászok, és kérik, tanítsam meg nekik a színek kiválasztásának trükkjeit az évszakteóriára építve.

58 €

A vékony és fiatalos test manapság szinte alapfeltételnek számít, miközben a született formák adottak és lehetetlenség a bőrünkből kibújni.

58 €

A színek fiziológai hatásáról, sőt gyógyító erejéről egyre többen olvastak már, sőt már arról is sokan tudnak, hogy a ruházat színe előnyösen kihozza az előnyeinket. Gyerekeink kapcsán azonban nem gondolkodunk el azon, hogy mely színek, milyen minták állnak jól.

48 €

A személyes találkozások viselkedéskultúráját, az ismerkedés dinamikáját manapság nagy mértékben befolyásolja a virtuális világ térhódítása. Példaképek, iskolai tananyag és felnőttkori iránymutatás hiányában nem tudjuk, hogyan szokás ünnepi asztalt teríteni, miként kell ünnepségen.

48 €

Hogyan viselkedjek a rendezvényen? Mit vegyek fel? Gyakori kérdések ezek, amelyekre egy átlagember nehezen tud válaszolni. Szerencsére a protokoll képzések manapság virágkorukat élik: sokakat érdekel a szakma és talán így egyre többen ismerik ki magukat ezen a területen.

68 €

Stylist Kézikönyv 1-2. című szakmai munkám után sokan kérdezték, miért nem szerkesztek egy kifejezetten esküvőkről szóló művet? Körülnéztem hát a piacon és magam is megállapítottam, hogy nincsen olyan képi megfogalmazású, ugyanakkor stylist szemmel elemző mű, mely az esküvőt az összes résztvevő szemszögéből, ruházat és kiegészítők, smink, frizura és dekoráció alapján tárgyalná.

58 €
Előkészületben

Az évszakteóriáról szóló könyvem haladóknak egyedülálló oktatóanyag, melynek segítségével még mélyebben elmerülhetsz a színek világában.

Előkészületben

A Színharmónia könyv kiegészítéseként készült el a mű, mely az outfitdarabok színtársítását mutatja meg, végig haladva a paletta színein. A színharmóniák alkalmazásához célzottan mutatok meg színenként különféle kombinációs lehetőségeket.

Előkészületben

Most komolyan, nyáron harisnya? Esküvőre hívtak meg, mehetek pirosban? Esküvőm lesz, de azt ne higgye a menyasszonyom, hogy veszek szmokingot csak egy napért! Jézusom, örömanya leszek, muszáj kalap?

Előkészületben

Számtalan sminkkalauzt vettem magam is az évek során, melyekben sztársminkesek hol a make-up stílusokat mutatták be, hol részletes útmutató alapján ismertették, mit hová kell felvinnünk az arcon.

Előkészületben

Az ékszer és bizsu személyes emlék, egyéni stílus, hagyománytisztelet. Mégis léteznek olyan alapelvek, melyek az öltözék elemeként meghatározzák, mikor és mihez mit vehetünk fel.

Előkészületben

Ki ne szeretne nőként cipőt vásárolni? Melyik úr ne szeretné a szép táskát? Érdekfeszítő accessoire-történelem után a kiegészítők mindegyikére kitérek, nagyvonalúan illusztrálva.

Előkészületben

Akár multinacionális vállalatoknál dolgozik, akár kisebb hazai cégeknél, sehol nem mindegy, mit visel az irodában. Az előírásokhoz nem nehéz alkalmazkodnunk, amennyiben ismerjük a nemzetközi dress-code-szabályokat.

Előkészületben

Az izmos és fiatalos test manapság szinte alapfeltételnek számít, miközben a született formák adottak és lehetetlenség  a bőrünkből kibújni. Természetesen nem arról van szó, hogy ne hozzuk ki a legelőnyösebbet önmagunkból, azonban az öltözékek sziluett-módosító hatását gyakran felejtjük el hasznosítani.

Előkészületben

„Ah, ugyan már, a dress code előírások rég túlhaladottak, az etikett meg eleve marhaság – modern korban élünk”, vágják oda sokan. Néha valóban úgy tűnhet, hogy manapság már nem érvényes semmiféle előírás.

Előkészületben

Miközben egyre többen informálódnak arról, milyen ruhák állnak jól, megnőtt az igény arra is, hogy a lakásunkban divatos, ugyanakkor otthonos és hozzánk stílusban passzoló sarkokat rendezzünk be.

Előkészületben

Ha azt gondoljuk, hogy a pózolás művészete csak hivatásos modellek számára létkérdés, a könyvben megmutatom, mennyire nem! Számtalan olyan alkalom van az életünkben, amikor fotón a lehető legcsinosabban szeretnénk kinézni.

Előkészületben

Nem véletlen, hogy karriertanácsadók és business-coachok évtizedében élünk. Egyre nehezebb megfelelő munkához jutni, és a biztosnak hitt munkahely is pillanatok alatt megszűnhet.