Egyéni képzés

"Azt mondják, a szépérzék, az esztétikus látvány megalkotásának képessége veleszületett. Biztos vagyok benne, hogy az indíttatás sokat számít, de tanulással is sokat csiszolhatunk képességeinken."

(Szűr Krisztina)

INTERAKTÍV STYLIST KÉPZÉS EGYÉNI KONZULTÁCIÓ KERETÉBEN

A STYLIST SZAKMA IGEN SZERTEÁGAZÓ TUDÁST FELTÉTELEZ. AKÁR DIVATTERVEZŐNEK KÉSZÜL, AKÁR ÚJ SZAKMÁT KERES, AKÁR ÉRDEKLŐDŐ LAIKUS, A KURZUSBAN MEGKAPJA MINDAZT AZ ALAPTUDÁST, AMI SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY RÁÉREZZEN A SZÍNEKRE, TISZTÁBAN LEGYEN A DIVATSZAKMA MŰKÖDÉSÉVEL, A STÍLUSOKKAL ÉS AZ ALAPFOGALMAKKAL.

Standard (4x6 órás) modulrendszer:

1. Divattörténet (ruházat és kiegészítők, ékszer, korszakalkotó tervezők)

2. Smink és frizura (történelem és alkalmazás)

3. Öltözékstílusok (sziluettek, fehérneműk, alapanyagismeret)

4. Egyéni színek és stílusok (színelmélet, évszakteória, testalkatelemzés)

 

A képzés része a hallgató számára ingyenes Stylist kézikönyv valamint Divatszótár!

A 4 alapmodul elvégzése után tovább szakosodhat, és rugalmasan építheti tudását.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

A 4 alapmodul kedvezményes ára 240.000.- Ft, amely fele előreutalással fizetendő, a  második fele pedig az első oktatási nap elején, készpénzben esedékes. Az alapmodulok fix tematikájúak, nem változtathatóak.

További modul lehetőségek (egyenként 1x4 óra):

5. Dress code, viselkedéskultúra
6. Divatmarketing (megrendelők és együttműködők, online világ, divatbemutató)
7. Rendezvényszervezés (meghívás, catering szabályok, rendezvények, esküvő, állami fogadás)
8. Enteriőrök alkotása (színek és formák, stílusok, alapanyagok)
9. A színek mágiája (öltözködés horoszkóp szerint, a színek hatása, szimbolika)
10. Divatmarketing, divatújságíró

Az 5.-10. modulok ára 48. 000.- Ft/ téma. A modulokat egyenként is elvégezheti. A sorrend nem kötött és a modulrendszer tartalma csak menüként szolgál. Egyéni modulrendszer összeállításához keressen bennünket! Érdeklődjön mennyiségi kedvezményeinkről is.

MILYEN MÓDON?

Kizárólag személyes előadás és konzultáció keretében egyéni foglalkozás keretében. Ha csak egyes témák érdeklik a felsoroltak közül, természetesen lehetőség van óradíjas alapon, 12.000.- Ft/óra képzésre!

Érdekel

STYLIST ESSENTIAL TANFOLYAM

KÓSTOLÓ SZAKMAI TANFOLYAM ÉRDEKLŐDŐKNEK A STYLIST SZAKMA TUDÁSANYAGÁBÓL, TRÜKKJEIBŐL. A FAST FOOD ÉS FAST FASHION KEDVELŐINEK SZÜLETETT KURZUS, MELYBEN TÖMÉNYEN ÉS CÉLTUDATOSAN TANULJUK MEG A STYLIST SZAKMA FORTÉLYAIT.

Már gimnazista korosztálytól kezdve alkalmas képzés, és nyitott lelkivilágú szenioroknak sem késő tanulni!

Témák:

 • divattörténet, kiegészítő-történet / 8 óra
 • színelmélet, évszakteória / 10 óra
 • testalkatok és sziluettek / 6 óra
 • alapanyag-ismeret / 4 óra
 • smink- és frizuratörténet/gyakorlati kérdések / 4 óra
 • öltözködésstílusok/etikett előírások, rendezvények. / 8 óra

Az oktatás tartama összesen 40 óra, melyben elméleti és gyakorlati részek is vannak. A pontos órastruktúrát és az oktatás időpontjait szerződéskötéskor rögzítjük. Az órák egy része, igény szerint, Online-oktatás keretében is megtartható.

MILYEN MÓDON?

1-6 fős kiscsoportos konzultáció keretében, előre egyeztetett időpontokban.

RÉSZVÉTELI DÍJ: A Stylist Essential tanfolyam komplett ára 360.000.- Ft, amely fele előre utalandó, a másik fele személyesen fizetendő a képzés megkezdésekor.

Érdekel

A képzés része a hallgató számára ingyenes Stylist e-book valamint Divatszótár!

További szakkönyvként ajánlom:

Megrendelem
Megnézem

Megrendelem
Megnézem

Megrendelem
Megnézem

Megrendelem
Megnézem

Bármely két fenti szakkönyv megvétele esetén a gyakorlófüzet ingyenes!

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZŐ WORKSHOP SMINKESEK, FODRÁSZOK, STYLISTOK, DIVATTERVEZŐK SZÁMÁRA

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSÜNKET KIFEJEZETTEN DIVATTERVEZŐK, FODRÁSZOK ÉS SMINKESEK SZÁMÁRA AJÁNLJUK. A SZÍNTEÓRIA ÉLMÉNY- ÉS MEGÉRTÉS ALAPÚ MEGISMERÉSE ÁLTAL SOKKAL KÖNNYEBB LESZ ÜGYFELE SZÁMÁRA TÍPUSÁNAK MEGFELELŐ HAJSZÍNT, SMINKPALETTÁT, ÖLTÖZÉKET AJÁNLANI.

IDŐTARTAM: 1x4 óra

MILYEN MÓDON?

A megjelölt szakmák képviselői számára egyénileg

vagy

a megjelölt tevékenységek valamelyikét folytató cégek alkalmazottai részére kiscsoportos képzés keretében, egyszerre maximum 4 fő részére.

A workshop elvégzése nem jogosítja fel a megrendelőt az oktatásból megismert rendszer alapján történő képzésre, a tananyag szövegi és képi részének felhasználására sem saját harmadik fél részére. Érdekelné egy exkluzív oktatói szaklicensz? Olvasson a lehetőségről bővebben!

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Egyéni oktatás esetén 60.000.- Ft, amely egyben fizetendő.

Plusz gyakorlat, mentorálás vagy konzultációk rendelhetőek 15.000.-Ft/óra áron. Céges oktatás esetén (létszámtól és turnusok számától függően) kérje exkluzív ajánlatunkat e-mailben.

Érdekel

Szakirodalomként ajánlom

Megrendelem
Megnézem

Megrendelem
Megnézem

Megrendelem
Megnézem

Megrendelem
Megnézem

Megrendelem
Megnézem

MIT LEHET TUDNI A KÉPZÉSEKRŐL, WORKSHOPOKRÓL, KONZULTÁCIÓKRÓL?

 • A nagy érdeklődésre való tekintettel a képzéseken való részvételre a helyet  kizárólag a képzési díj meghatározott részének beérkezésével tudjuk biztosítani.
 • A 60.000Ft alatti képzések egy összegben, előre fizetendőek. Az ennél nagyobb értékű képzések esetében lehetőség van két részletben való fizetésre. Az erre vonatkozó információkat megtalálja a képzéseket bemutató oldalakon. 
 • A képzések oldalon feltüntetett árak Forintban értendőek és bruttó árak, tehát már tartalmazzák az ÁFA összegét.
 • A képzések időpontjáról az érdeklődések összesítését követően tudunk bővebb felvilágosítást adni tekintettel arra, hogy Szűr Krisztina jelenleg Németországban él, és hosszútávú nemzetközi elkötelezettségekkel rendelkezik. Így a személyes a hazai kurzusok és tanácsadások megtartása szervezést igényel.
 • Bármikor e-mailben jelezze érdeklődését ill. kérdezzen nyugodtan! Minden egyeztetés közvetlenül történik, azaz vegye fel a kapcsolatot Szűr Krisztinával elérhetőségeink egyikén. A kapcsolatfelvétel természetesen nem jelent megrendelést.
 • A képzéseknél megadott óraszám 45 perces egységekre értendő. A tematikától függően szünetekkel is számolunk, így egy tanóra bruttó 60 percnek felel meg. Az egyéb reguláris vagy kért szünetekre a konkrét esemény szerződésében térünk ki. A képzések idejének maximum 20%-os túlteljesítése az eredeti árban benne van.
 • Képzéseink, workshopjaink ajándékként is adhatóak. Ha szeretné meglepni szeretteit egy-egy tudás- és megértés alapú képzéssel, tanácsadással, keressen bennünket, hogy elkészíthessük az ajándékutalványt! Online is nyomtatható. Egyedi utalványt is készítünk!
 • A képzéseken való részvétel egyszeri 10%-os kedvezményes e-book vagy lookbook vásárlásra jogosít. Az egyes képzések része a térítésmentesen, e-book formában átadott tankönyv is, a kedvezményes vásárlás ezen felül értendő.
 • Minden ajánlatra, így képzésre és tanácsadásra az ÁSZF érvényes. Kérjük, hogy a rendelés, lemondás feltételeiről tájékozódjon ott vagy érdeklődjön megadott elérhetőségeinken. Szívesen adunk tájékoztatást is ill. igény esetén eseti megállapodást kötünk!