Online képzés

EGYÉNI STYLIST KÉPZÉS INTERAKTÍV TÁVOKTATÁS KERETÉBEN

TÁVOKTATÁSI PROGRAMUNK A NEMZETKÖZILEG ELISMERT TUTORÁLÁSI (KONZULTÁCIÓS) RENDSZERBE ÜLTETI BELE A STYLIST OKTATÁS MIND ELMÉLETI, MIND GYAKORLATI ELEMEIT.

Sok olyan személyt ismerek, aki azt meséli: nem talál olyan lehetőséget, ahol saját ritmus szerint stylistnak tanulhatna. Sokan próbálnak tehát gyakornokként szalonok és stúdiók, TV csatornák, stylistok szárnya alá bújva tanulni és gyakorolni. Mások magán- és állami képzőintézeteket néznek, de a képzés hosszú és/vagy méregdrága, minőség nélküli vagy éppen szükségtelen elemeket is tartalmazó. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy aki dolgozik, pláne vidéki, nemigen tud adott időpontokban hónapokon át – pláne este – Budapestre jönni a képzésekre. Mindez, amiről írok saját tapasztalat! Sok olyan magánhallgatóm volt, aki a közismert és menőnek számító képzésre rátett egy plusz modult nálam, mert fontos témákról ott sosem hallott, és ami a stylist távoktatást illeti, nos azt én írtam, de távozásom után a leckék feldolgozása régebbi hallgatóim szerint finoman fogalmazva nem személyre szabott. Manapság, amikor különféle okoknál fogva az online világ vált a legelérhetőbb térré és oktatásban is fontos csatornává, amikor fontos a rugalmasság és egyedi időbeosztás, a stylist képzés is nyugodtan áthelyeződhet ide. 20 évnyi tapasztalatom van abban, hogyan tudok kreatív tárgyakat online oktatni, nem véletlenül én írtam és oktatom a német ékszertervezőket saját oktatófüzeteim által, bizony a konzultációkat és workshopokat is (!) virtuális alapokra helyezve. Jól bevált hazai tanfolyamom a tömény, érdekes stylist tanfolyam, melyet távoktatásban folytatok le, nemzetközi példákból módszertant merítve.

A távoktatásban az alábbiakat kapják meg a hallgatók:

 1. Stylist e-book, Mi a színtípusod e-book plusz gyakorlófüzet c. szakkönyveket, önálló felkészülést igénylő részek kijelölésével. Megnézem
 2. Tematikus feladatsorokat, amolyan „házifeladatokat”. Ezeket, a beiratkozás dátumához viszonyított 1 éven belül elküldheti nekünk. Ezeket Szűr Krisztina személyesen javítja ki és visszajelzéseivel kiegészítve megküldi Önnek. Természetesen a megfejtések, azaz leckék  visszaküldése nem kötelező. Amennyiben saját örömére, egyedül szeretne gyakorolni, Önnek erre is lehetősége van. Amennyiben elkezdi a leckék megküldését és szünetet tart, kérjük, ez ne legyen hosszabb mint egy év.
 3. Online konzultációt, amely a gyakorlatot és előadást egyesítő modul (Az árban összesen 8 óra konzultáció benne van).

Ajánlom továbbá alábbi szakkönyvet is:

Megrendelem
Megnézem

ELŐNYÖK

 • Térbeli függetlenség: bárhol él, ugyanolyan lehetőséggel tanulhat. 
 • Időbeli függetlenség: a hallgató egyéni tempóban készülhet, a jelentkező a beiratkozást követően azonnal nekifoghat a tanulásnak, nyári szünet, ünnepnapok nem akadály! Nincs meghatározva, hogy mikor kell tanulnia, csupán egy adott időintervallumon belül kell elsajátítani a tananyagot és beküldeni a házifeladatokat, tehát a hallgató teljesen szabadon gazdálkodhat az idejével.
 • Egységes tananyag, előre meghatározott követelményrendszer: kész tankönyv, objektív, részletes (!) leckejavítás, azaz gyors eredmény. Elméleti oktatást kiegészítő online kapcsolattartás, sőt személyes konzultációs- és gyakorlónap lehetősége (külön díjazásért).
 • A tananyag elkészítése profi munka eredménye: ráadásul a tananyagért felelős szakember (szaktanár) és a javító tutor egy személy.

MILYEN MÓDON?

Távoktatásos rendszerben, e-tankönyvvel és e-mailben megküldött házifeladatokkal és személyes (online) konzultációval. Az elméleti házifeladatok beküldése és javítása közben vagy után, rugalmasan szervezve a keretrendszert, jelentkezhet a hallgató 8 óra Online-konzultációra, melynek keretén belül egyes témák is ismételten terítékre kerülnek. Így a tanultakat átbeszélve, ismételve, új látásmódokat is közvetítve biztosra vehető a siker!

MIKOR?

Bármikor, amikor Önnek kényelmes.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

8 lecke megküldése és javítása, valamint 8 óra Online-konzultáció kedvezményes áron 260.000.- Ft, amely fele előreutalással megrendeléskor fizetendő, a  második fele az e-bookok és az első lecke megküldése előtt, átutalással esedékes. Ha kérdése van, kérdezze nyugodtan Szűr Krisztinát e-mailben jelentkezve.

A leckék fix tematikájúak. Külön díjazásért mind konzultáció, mind további leckék, témák igényelhetőek vagy részvétel lehetséges bármely kiegészítő személyes képzésen.

Megnézem


ONLINE KONZULTÁCIÓS STYLIST KÉPZÉS ELŐADÁSOK ÉS KONZULTÁCIÓ KERETÉBEN

A KURZUSBAN MEGKAPJA MINDAZT AZ ALAPTUDÁST, AMI SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY RÁÉREZZEN A SZÍNEKRE, TISZTÁBAN LEGYEN A DIVATSZAKMA MŰKÖDÉSÉVEL, A STÍLUSOKKAL ÉS AZ ALAPFOGALMAKKAL.

A tanfolyam különbsége a távoktatási programhoz képest, hogy töményen, adott időpontokban, tehát egyszerre halad végig a stylist témákon. Nem készít házifeladatokat, hanem az összes előadást élőben hallgatja meg, miközben természetesen kérdezni is van módja. Nincs akadálya annak,. Hogy a leckéket ezzel a képzéssel kombinálja egyedi árajánlat alapján. Ebben a kurzusban is a Stylist e-book, Mi a színtípusod e-book plusz gyakorlófüzet c. szakkönyveket kapja meg, melyek ára benne foglaltatik a kurzus árában.

Lehetősége van szakosodni is:

1. personal stylist

 1. Korszakalkotó tervezők, ruházat és kiegészítők
 2. Smink és frizura, gyakorlati alkalmazás
 3. Öltözékstílusok, alapanyagismeret
 4. Egyéni színek (évszakteória) és minták
 5. Testalkatelemzés, fazonok
 6.  Dress code, viselkedéskultúra

2. fashion stylist

 1. Divattörténet (ruházat és kiegészítők, korszakalkotó tervezők és stílusuk)
 2. Smink és frizura (alkalmazás, trendek)
 3. Öltözékstílusok (sziluettek, alapanyagismeret)
 4. Egyéni színek és stílusok (színelmélet, évszakteória)
 5. Dress code rendszere, opcionális trendek
 6. Alkotói együttműködések a divatvilágban

A két kategória hosszban azonos, csak tematikája tér el egymástól, mivel az alkalmazási terütekhez alkalmazkodik. A képzés közben érdeklődésének megfelelő módon adaptálhatóak a témák.mivel a képzés interaktív, ideje körülbelül adható meg. a minimális rászánt idő 8x90 perc. Ezt oszthatjuk szét napokra és blokkokra.

MILYEN MÓDON?

Kizárólag személyes konzultáció keretében online módon, kiscsoportos vagy egyéni előadások keretében.

MIKOR?

Minden érdeklődővel felvesszük a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

A képzés (1. vagy 2. ) kedvezményes ára 240.000.- Ft, amely fele megrendeléskor előreutalással fizetendő, a  második fele pedig az első oktatási nap megkezdéséig  esedékes. A modulok fix tematikájúak, nem változtathatóak. Amennyiben csak egyes témákban szeretne tájékozódni, 12.000.-Ft óradíjért bármely témában részt vehet az előadáson. (Akár bekapcsolódva, akár egyedileg.)

Érdekel

MIT LEHET TUDNI A KÉPZÉSEKRŐL, WORKSHOPOKRÓL, KONZULTÁCIÓKRÓL?

 • A nagy érdeklődésre való tekintettel a képzéseken való részvételre a helyet  kizárólag a képzési díj meghatározott részének beérkezésével tudjuk biztosítani.
 • A 60.000Ft alatti képzések egy összegben, előre fizetendőek. Az ennél nagyobb értékű képzések esetében lehetőség van két részletben való fizetésre. Az erre vonatkozó információkat megtalálja a képzéseket bemutató oldalakon. 
 • A képzések oldalon feltüntetett árak Forintban értendőek és bruttó árak, tehát már tartalmazzák az ÁFA összegét.
 • A képzések időpontjáról az érdeklődések összesítését követően tudunk bővebb felvilágosítást adni tekintettel arra, hogy Szűr Krisztina jelenleg Németországban él, és hosszútávú nemzetközi elkötelezettségekkel rendelkezik. Így a személyes a hazai kurzusok és tanácsadások megtartása szervezést igényel.
 • Bármikor e-mailben jelezze érdeklődését ill. kérdezzen nyugodtan! Minden egyeztetés közvetlenül történik, azaz vegye fel a kapcsolatot Szűr Krisztinával elérhetőségeink egyikén. A kapcsolatfelvétel természetesen nem jelent megrendelést.
 • A képzéseknél megadott óraszám 45 perces egységekre értendő. A tematikától függően szünetekkel is számolunk, így egy tanóra bruttó 60 percnek felel meg. Az egyéb reguláris vagy kért szünetekre a konkrét esemény szerződésében térünk ki. A képzések idejének maximum 20%-os túlteljesítése az eredeti árban benne van.
 • Képzéseink, workshopjaink ajándékként is adhatóak. Ha szeretné meglepni szeretteit egy-egy tudás- és megértés alapú képzéssel, tanácsadással, keressen bennünket, hogy elkészíthessük az ajándékutalványt! Online is nyomtatható. Egyedi utalványt is készítünk!
 • A képzéseken való részvétel egyszeri 10%-os kedvezményes e-book vagy lookbook vásárlásra jogosít. Az egyes képzések része a térítésmentesen, e-book formában átadott tankönyv is, a kedvezményes vásárlás ezen felül értendő.
 • Minden ajánlatra, így képzésre és tanácsadásra az ÁSZF érvényes. Kérjük, hogy a rendelés, lemondás feltételeiről tájékozódjon ott vagy érdeklődjön megadott elérhetőségeinken. Szívesen adunk tájékoztatást is ill. igény esetén eseti megállapodást kötünk!