Trend

ÖLTÖZKÖDÉSI- ÉS SZÍNTANÁCSADÁS, SZÍNEGYÉNISÉG KIALAKÍTÁSA

A personal stylist és évszakelemző, stílustanácsadó szakma Nyugat-Európában 40, hazánkban mintegy 30 éves múltra tekint vissza. Elsősorban hölgyek érdeklődtek a szakma iránt, így számtalan iskola és stúdió képzett és képez tanácsadókat… és mivel az egyéni színek ismerete hölgyeknek és uraknak egyaránt fontos, sőt egyre inkább alap, érdemes volna tinikorban kezdeni a színelmélet és egyéni színpalettánk oktatását. Szóval, megrendelő és érdeklődő is van és lesz is. Nincs az a terület, ahol ne játszana szerepet a megfelelő öltözékszín – az üzleti életben is fontos: mint kiderült, életbevágóan. Egy kísérlet során a felvételiztető HR-es a nem megfelelő színeket viselő férfi (ál)jelentkező kompetenciájáról és karakteréről lesújtó véleményt mondott. Tudat alatt a színek hatását az egyéniségre vetítette ki. Mi nem szeretnénk ilyen helyzetbe kerülni, azt hiszem.

Jómagam Münchenben tanultam a szín- és stílustervező szakmát, művészeti és marketing indíttatással, és saját és mások hibáit elemezve, következetlenségekből tanulva újraépítettem a rendszert. Így koherens, azonnal érthető és alkalmazható bárki számára. Módszeremet szerzői jogi védelem alá is helyeztem. A marketing szakmából hoztam, hogy a tetszetős csomagolás, termékeladás átvitt értelemben ránk is vonatkozik – elvégre szép belsőnek, illatozó virágnak szép celofán jár! A coaching szakmából pedig, hogy ráérezzek, belehelyezkedjek az illető egyéniségébe, egyedi élethelyzetébe és a változást, a várható eredményt szem előtt tartva színegyéniséget gyúrjak közösen az illetővel. Nem a tan, eszköz és inspirációs forrás más, hanem a módszer, az elérhető végeredmény és az oda vezető út. Én nem változtatok át senkit, mert ez gyakran a hölgynek-úrnak nem vállalható azonnal, maximum megújítok, helyére teszek, megerősítek! Persze nem is adom át az irányítást „jó, hát akkor hordjad” mondattal, hiszen pontosan tudom, mi az, ami jól áll és ami a gardróbba kívánkozik. Kötelességem minden olyan háttérinformációt felajánlani, átadni, ami szavatolja a végeredményt – kérésre akár hónapokig tartó „utánnyúlással”. A közös munka együttrezgés, szórakozás, tanulás….ajtónyitás egy új világra, ahová vendéglátókánt várom Önt is és melynek ajtaja nyitva marad.

A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ KERETÉBEN NEM CSAK HOGY A STYLIST SZEMÉVEL ELEMEZZÜK A SZÍNEKET ÉS STÍLUSOKAT, HANEM MEG IS TANULJUK ÉRZÉKELNI A SZÍNEK VILÁGÁT, MEGISMERJÜK A RENDSZER LOGIKÁJÁT, MEGTUDJUK A KÜLÖNBSÉGEKET ÉS A MÁS TÍPUSOKKAL KÖZÖS VONÁSOKAT. MÁR A TANÁCSADÁS SORÁN KITÁGUL A SZÍNTUDAT, STÍLUSSZAKÉRTŐVÉ VÁLIK HÖLGY ÉS ÚR EGYARÁNT!

Témák:

 • Egyéni színek, stílusok, testalkat – tudásalapú képzés keretében, elemzés laikusok részére.
 • Színegyéniség meghatározása.
 • Opció: Egyéni lookbook készítése, típushoz passzoló színlegyező (nincsen benne az árban)

IDŐTARTAM: 1x4 óra
Egyeztetés alapján a 4 órán belül variálható a program összetétele.

Nézze meg lookbookjainkat is, azt elmondhatom előre, hogy ügyfeleink imádják. Egyéni és személyre szabott divatkönyvéből nem csak outfitötleteket meríthet, hanem megtudja azt is, melyik híresség színegyéniségéhez áll a legközelebb!

Megnézem

További lehetőségek:
A tanácsadás alapja a személyes öltözékszínek és a színegyéniség meghatározása, amihez a sziluettek meghatározása egy szekrénynéző találkozó során, outfit ötletek megalkotása és közös vásárlás, méretes szalonban történő ruhatár-kialakítás is szervezhető. Lehetőség van sminktanácsadásra és oktatásra ill. stylisti segítséggel vezérelt fotózás szervezésére is.

További választható téma:

 • Business dress code – teljeskörű dress code és kommunikációs tanácsadás és felkészítés felvételi beszélgetésre, előléptetésre, külföldi útra.
 • Divattrendek, alapanyagok

MILYEN MÓDON?

 • Online
 • Stúdiónkban
 • Önnél. (Budapesten ingyenes házhozmenetel.)

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Egyéni konzultáció: 58.000.- Ft, amely előreutalással fizetendő.

A lányát is szeretné hozni? Valamelyik részben, pl. a szekrénynézésnél szeretné, ha a barátnője is részt venne? Esetleg ajándékba adná az elemzést? Írjon nekünk, és megtaláljuk a megfelelő ajánlatot.

AZ ELEMZÉS DÍJA KIZÁRÓLAG 4 ÓRA SZEMÉLYES ÖLTÖZÉKSZÍNEK/SZÍNEGYÉNISÉG ELEMZÉSRE VONATKOZIK, MINDEN MÁS, MINT SZEKRÉNYNÉZÉS, DRESS CODE, KÖZÖS VÁSÁRLÁS, RUHAKÉSZÍTTETÉS KONZULTÁCIÓS DÍJA KÜLÖN FIZETENDŐ.


ONLINE DIVATNAP

Egész napos előadássorozat gyakorlatokkal megspékelve. Nőképző, workshop, divatséta? Minek is nevezzük? A lényeg: sok hölgy visszatérő vendégem.

Most már a virtuális térben is elérhető!

Témák:

 • Divattörténet, híres tervezők
 • Kiegészítők, frizurák és sminkek
 • Színharmónia, divatminták
 • Dress code
 • Évszakteória
 • Sziluettek, testalkatok
 • Alapanyagok

IDŐTARTAM: 1x8 óra ebédszünettel

RÉSZVÉTELI DÍJ:
96.000.- vagy 12.000.- Ft/óra, amelyből 60.000.- Ft előreutalással fizetendő. Ehhez ajánlom:

Megnézem

A divatnap online és személyesen 1 fő résztvevőtől megtartható. A témák kérésre kiegészíthetőek vagy a hangsúlyok áthelyezhetőek. Bontható több napra egyedi megbeszélés szerint. A tartalom kifejezetten laikusoknak szól, de szakmabelieknek sem unalmas!


TIPP: kiváló ajándék!


(minta)


PÓZOLÁS, MOZGÁS WORKSHOP

MAGABIZTOS PÓZOLÁS BALLAGÁS ELŐTT, MENYASSZONYKÉNT VAGY EGYÉB FONTOS ALKALOMKOR. KAMERATUDATOSSÁG FEJLESZTÉSE. PORTRÉ- ÉS TELJESALAKOS FOTÓZÁS, JÁRÁS, TARTÁS TANULÁSA. A KÉZ ÉS LÁB HASZNÁLATA KAMERA ELŐTT, ELŐNYÖS ARCFÉL MEGHATÁROZÁSA ÉS MIMIKA ELEMZÉSE, GYAKORLÁS.

KEZDŐ MODELLEK ÉS LAIKUSOK SZÁMÁRA EGYARÁNT AJÁNLOM.

Választható témák:

 1. 1. Járás, vonulás, pózolás rendezvények alkalmával vagy akár a hétköznapokban, etikett és nemzetközi szabályok.
 2. 2. Tartás, portré és egészalakos fotózás gyakorlása hivatásos fényképésszel. (A kész képek nem képezik a szolgáltatás részét.)

Ehhez ajánlom:

Megrendelem
Megnézem

Megvehető kiegészítő szolgáltatások:

 • Stylist jelenléte fotósorozathoz ruhákkal és kiegészítőkkel
 • Tematikus fotósorozat (disco, art déco, swing, pin up, glamour stb.)
 • Smink, frizura készítése
 • Fotósorozat (stúdió vagy szabadtéri), retusálás, fotókönyv

IDŐTARTAM: 1x4 óra gyakorlat

MILYEN MÓDON?

Kislétszámú csoportban vagy egyénileg.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 1. és 2. pontra 12.000.- Ft /óra

Minden kiegészítő szolgáltatás pluszban fizetendő.


SZEKRÉNYPSZICHOLÓGIA - COACHING

SOKAN RAGADUNK BELE EGY ADOTT KORBA, MÉG TÖBBEN TÚL SOKAT VÁSÁROLUNK ÉS AZTÁN NEM DOBJUK KI A NEM HORDOTT DARABOKAT. MERT OLYAN SZÉP, DRÉGA, EMLÉK. ISMERŐS? ÚJAT TANULNI KLASSZ DOLOG, DE A RÉGIT KIGYOMLÁLNI NEHÉZ. DE SEGÍTSÉGGEL EGYSZERŰBB! MI VAN AKKOR, HA AZ ALAPOK, A BEGYÖPÖSÖDÖTT VALÓSÁG NEM JÓ BÁZIS A TOVÁBBFEJLŐDÉSHEZ? MI VAN, A NEM A SOK RUHA A GOND, HANEM ÖN? A HOZZÁÁLLÁSA? KERESSÜK MEG, HOL VAN A REPEDÉS A LELKI DIVATTÜKRÖN.

Én szekrénypszichológiának hívom, amikor a szekrénybe belekukkantva meghatározzuk nem csak a csapásirányt a jó színek és fazonok felé, nem pusztán kivágjuk onnan ami nem megfelelő, hanem először a végére járunk annak, miért nyúlt félre évek óta. Az ontológiai alapú divattanácsadás alapja az, hogy utánajárunk, milyen klisék azok, melyek miatt az ügyfél beleragadt egy hibás önképbe. A jövőre koncentrált cselekvés- és megoldásalapú coaching segítségével ledobunk minden klisét és nem csak hogy újrateremtjük az illető önképét, hanem önazonos módon kialakítjuk az új, kiválóan alkalmazható egyéni gardróbot is. Vajon Ön az a típus, aki csak vásárol és vásárol, még sincs egy jó holmija sem, ha randevúra vagy felvételi beszélgetésre készül? Ha kinyitja a szekrényajtót, kiborul a sok cucc, de ragaszkodik mindenhez? Esetleg úgy gondolja, fiatalos-sportosan, jeggingben és flitteres tornacsukában pont olyan jól néz ki, mint a divat-vloggerek? Kapott már kritikát azért, mert túl szabadosan, vagy éppen csiricsárén öltözködik az irodában? Nos, Ön zsibnő vagy egérke?

IDŐTARTAM: 2x8 óra

RÉSZVÉTELI DÍJ: 150.000.- Ft, amelyből 60.000.- Ft előre utalandó az időpontfoglaláskor, a fennmaradó összeg pedig a helyszínen fizetendő. A megjelölt díj nem tartalmazza a kiegészítő szolgáltatások ellenértékét.

TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK:

 • rendszeres coaching, személyreszabott cselekvéselemzés
 • szín- és stílustanácsadás
 • sminktanácsadás, fodrászati tanácsadás
 • közös vásárlás
 • ruhaigazításhoz megbízható szakember ajánlása
 • ruhakészíttetéshez megbízható, precíz szakember ajánlása

EGYÉNISÉG-OPTIMALIZÁLÁS PROFILOZÁSSAL

AZ ÉN-MARKETINGBEN IS JÓL HASZNÁLHATÓ KIFEJEZÉS AZ USP (UNIQUE SELLING POINT), AMI SEGÍT KITŰNNI A TÖMEGBŐL, ÉS AMI BEMUTATJA, HOGY MI IS OLYAN KÜLÖNLEGES ÖNBEN, MI AZ AMI EGYEDI ÉS UTÁNOZHATATLAN.

Amikor termékről van szó, a legtöbben megértjük, miért van arra szükség, hogy azt a célcsoport alapján optimalizáljuk, amikor egyéniségünk előnyeiről, külső megjelenésünkről, készségeinkről van szó, két dologban vétünk általában hibát: alábecsüljük a minőségi változás lehetőségeit és/vagy lebecsüljük az én-fejlesztés szükségességét. A Szűr Krisztina által megvalósítandó coaching folyamata során a marketingszemléletet ültetjük bele az ontológiai coachingba, melynek működése során olyan elemeket is beépítünk, melyek a közvélekedés szerint az ezotéria vagy styling körébe tartoznak. Az ontológiai coaching  a coachee világlátására, személyes életfilozófiájára, vonatkozó, átfogó, a lét minden részére ható önreflexiós folyamat előidézéseét jelenti. A tanácsadás által kivezetjük a pesszimizmust, passzivitást, és saját ritmusa szerint cselekvésre, megújulásra, változásra bírjuk. A közös munka lehet személyes és online-alapú is.

DÍJAZÁS:

15.000 HUF-/óra, minimális elszámolási egység 3 óra, azaz 45.000.-, mely az alapadatok elemzését és az előzetes konzultációt takarja. A coaching díja óránként kerül elszámolása, alap a megkezdett félóra.

Ehhez ajánlom:

Megnézem


MIT LEHET TUDNI A KÉPZÉSEKRŐL, WORKSHOPOKRÓL, KONZULTÁCIÓKRÓL?

 • A nagy érdeklődésre való tekintettel a képzéseken való részvételre a helyet  kizárólag a képzési díj meghatározott részének beérkezésével tudjuk biztosítani.
 • A 60.000Ft alatti képzések egy összegben, előre fizetendőek. Az ennél nagyobb értékű képzések esetében lehetőség van két részletben való fizetésre. Az erre vonatkozó információkat megtalálja a képzéseket bemutató oldalakon. 
 • A képzések oldalon feltüntetett árak Forintban értendőek és bruttó árak, tehát már tartalmazzák az ÁFA összegét.
 • A képzések időpontjáról az érdeklődések összesítését követően tudunk bővebb felvilágosítást adni tekintettel arra, hogy Szűr Krisztina jelenleg Németországban él, és hosszútávú nemzetközi elkötelezettségekkel rendelkezik. Így a személyes a hazai kurzusok és tanácsadások megtartása szervezést igényel.
 • Bármikor e-mailben jelezze érdeklődését ill. kérdezzen nyugodtan! Minden egyeztetés közvetlenül történik, azaz vegye fel a kapcsolatot Szűr Krisztinával elérhetőségeink egyikén. A kapcsolatfelvétel természetesen nem jelent megrendelést.
 • A képzéseknél megadott óraszám 45 perces egységekre értendő. A tematikától függően szünetekkel is számolunk, így egy tanóra bruttó 60 percnek felel meg. Az egyéb reguláris vagy kért szünetekre a konkrét esemény szerződésében térünk ki. A képzések idejének maximum 20%-os túlteljesítése az eredeti árban benne van.
 • Képzéseink, workshopjaink ajándékként is adhatóak. Ha szeretné meglepni szeretteit egy-egy tudás- és megértés alapú képzéssel, tanácsadással, keressen bennünket, hogy elkészíthessük az ajándékutalványt! Online is nyomtatható. Egyedi utalványt is készítünk!
 • A képzéseken való részvétel egyszeri 10%-os kedvezményes e-book vagy lookbook vásárlásra jogosít. Az egyes képzések része a térítésmentesen, e-book formában átadott tankönyv is, a kedvezményes vásárlás ezen felül értendő.
 • Minden ajánlatra, így képzésre és tanácsadásra az ÁSZF érvényes. Kérjük, hogy a rendelés, lemondás feltételeiről tájékozódjon ott vagy érdeklődjön megadott elérhetőségeinken. Szívesen adunk tájékoztatást is ill. igény esetén eseti megállapodást kötünk!