SZŰR KRISZTINA LOOKBOOKOK – a stílusos füzetsorozat

1. Lookbook hölgyeknek

Az évszakelmélet egy logikusan felépített színrendszeren alapszik, amely az embereket a külsejük alapján négy fő csoportba sorolja, ezek elnevezései pedig a tavasz, a nyár, az ősz és a tél. A teória alapja, hogy az emberek bőre, haja és szemszíne egy adott típusba sorolja őket, melynek alapján az egyes pigmentszínek ennek megfelelő tónusban mutatnak jól rajtuk. Ha eltaláljuk a megfelelő színt, smink nélkül is fiatalabbnak és dinamikusnak hatunk, szájunk vérbő hatású, szemünk csillog. A megfelelő színű ruházat nem elnyomja egyéniségünket, hanem kiemeli. Ára: 38.- euró

2. Egyéni, nevesített és személyreszabott lookbook, minden színkártyával és egyéni ötletekkel a hajszín, smink, öltözködési stílus és ékszer terén, kiegészítve az egyéni tippekkel. (Személyes tanácsadással is kapható. Ár ott.) Ára 58.- euró.

Színlegyező kollekció

A profi színlegyező anyagból készült, így a lehető legjobban visszaadja a színeket!

Kiválóan kézre áll, védőtokban van és akár a női táskában is hordható.

Egyedülálló termék, csak nálunk kapható!

Méret: 86 (magasság) cm x 54 (szélesség) cm, sarkán kapoccsal rögzítve. Lapok vastagsága maximum 1 mm. Színlapok száma: 30 + 2 fedlap. Belső szöveg: nincs. felület: matt.

A legyező minden egyes oldala elnyűhetetlen pamutanyagból, megerősített hátlappal készül!

Ára: 35.- euró/db

 

Megvásárolható típusok:

  • Évszaklegyező: tavasz, nyár, ősz, tél
  • Évszaklegyező médium hideg, médium meleg
  • Színlegyező business urak, business hölgyek
  • Sminklegyező: tavasz, nyár, ősz, tél

Miért vegye meg most nyomban? Kiválóan alkalmas emlékeztetőnek vagy a színelemzés kellékeként stílustanácsadók és érdeklődő divatkedvelők számára is. Hölgyek és urak egyaránt használhatják!

Tipp: Vásárolja meg a négy évszaktípus közül a személyes lookbookját is a teljeskörű informáltság érdekében. Nem tudja, melyik lookbook az Öné vagy még pontosabb színelemzésre vágyik? Írjon nekünk és megmondjuk. Nem tudja, milyen típusba tartozik? Iratkozzon be egyéni tanácsadásra vagy stylist-workshopunkra!

3. Divathoroszkóp hölgyeknek

Sok szempont van, melyek alapján osztályozhatjuk a nekünk kiválóan passzoló ruhadarabokat. Mennyire ássunk mélyre? Színeink, testalkatunk vagy a dress code szerint válasszunk vagy nézzük meg, mit mondanak a csillagok? Ugyan egyik aspektus sem fontosabb mint a másik, érdekes összefüggésekre lelünk, ha megnézzük, mely csillagjegyhez tartozunk, mert egyszercsak kiderül: nem véletlen, hogy az operába is farmerban mennénk, vagy hogy legszívesebben az utcán is bársonykaftánt hordanánk cilinderrel. Ha ismeri a kínai és európai csillagjegy szerinti stílusát, nem csak felfedi belső mozgatórugóit, hanem olyan keretrendszert is kap, melynek alapján felépítheti egyéni ruhatárát. Így már sokkal könnyebb lesz az alkalomnak és saját színegyéniségének megfelelő kombinációkat összeállítania!

Komplett profilt szeretne? Jelentkezzen be az info[at]multistyle[dot]eu e-mailcímen és megbeszéljük, miben tud változtatni!

4. Lookbook férfiaknak

Az évszakelemző művek gyakran figyelmen kívül hagyják a férfiakat, és amennyiben foglalkoznak velük, évszakonként haladva nem gondolnak az általuk szívesen viselt visszafogottabb színekre. Mivel az évszakteória amúgy is női kedvencnek tűnik, az urak sem igen foglalkoznak azzal, hogy típusukhoz mely árnyalatok passzolnak. Pedig megéri: az autentikus egyéni palettát kialakítva, semleges és vagány színekkel játszva, az évszak- vagy divatszínekre is koncentrálunk és semleges színekkel társítva ezekből profi, rugalmas és tovább bővíthető alap-ruhatárat alakítunk ki. Ehhez tudnunk kell a négy évszakba sorolás elvét, tisztában kell lennünk a kontrasztosabb és visszafogottabb pigmentációjú férfitípusokkal, és le kell fektetnünk az évszakok színes palettájához passzoló semleges színpalettát. A „férfilookbook”-ban ezt a három aspektust találja meg színkártyákkal, magyarázó szöveggel tömören, lényegre törően összeállítva

 

5. Lookbook menyasszonyoknak

A legtöbb menyasszony kis kora óta arról álmodik, hogy a nagy napon királynőként járul az oltár elé. Miközben az esküvőszervezők és az esküvő körül kialakult ipar szolgáltatói a menyasszonyokat szinte minden lépésben támogatják, az ara színegyéniségével, a menyasszonyi ruha stílusával vagy a smink és frizura egyénre szabott tervezésével nemigen foglalkozunk. Márpedig tudatában kell lennünk annak, hogy ami az egyik hölgynek tökéletes, a másiknak nem, így az álmok megvalósításában sok hasznos tanácsot érdemes követnünk. A lookbookban lényegre törően, alapstílusonként tagolva olvashat a ruhák színéről és alapanyagokról, a smink- és frizurastílusokról és a passzoló kiegészítőkről. Az egyes témaköröket történelmi és örök érvényű nemzetközi divatképek illusztrálják, így a mű örök érvényű, hasznos alappublicisztika menyasszonyoknak és tanácsadóknak egyaránt. Előkészületben.